BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 5 September 2011

IT'S ALL ABOUT HER ! MY BFF UNTIL THE END OF THIS WORLD !

NADIRA IMANI ! <3


Now , my topics is about her , Nadira Imani bt . Ahmed Rahim Zakri .
sejujurnya , sejak bulan 6 yang lalu , hubungan kami menjadi renggang akibat perbuatan diri ku sendiri .Seriously , die hanya kawan yang baik dan hanya ingin membantu ku ke jalan yang benar . Sejujurnya , ketika itu , aku sepeti manusia BODOH yang x mengenal isi hati Nadira Imani .
she already TOLD me about HIM . Tapi , aku langsung x dengar ap yang die ckap .
aku tahu kau amat terkujut mendengar berita itu ,Nadira .
Mesti kau x sangka perempuan mcm aku ni , jadi mcm tu kn ? :'(
Nadira , mcm kau tulis kat blog kau , kita banyak MEMORY kan ?
dari first hari skolah , kita sudah mengenali antara 1 sama lain . because Because we are born the same month . You were born on 16th March 1998 ,..
first , cikgu suruh cari pasangan yang lahir bulan sama ..
kau dengan aku ,, aku tanye nama , tempat lahir , tarikh lahir , berapa adik beradik and more .
same like you , babe .
Then , kita mula rapat kan ? :')
pergi mana2 mesti dengan kau . sama ada pegi toilet atau wktu rehat , aku and kau akan sentiasa BERSAMA .
then , teacher Natrah ad buat reunion untuk kita sbb teacher dh x de ..
aku nak pegi sangat , tapi MY MOM x kasi pegi ..
kau merayu suruh aku pegi ... then , kau call aku balik and ckp , mak kau akan hantar . and UR MOM cakap ngan MY MOM .. then , my mom kasi pegi ..
seriously , i'm happy on that time ..
dalam hati ' yeayy .. aku dapat keluar ngan BFF aku ., First time .. '
kat sana kita datang punya lah awal kan , nadira ?
hehehe ... :') smpai kedai pun x bukak lagi ..
kita g makan kat MC'D ..
but , FAZLIYANA and JUMI pun ada wktu tu kan ?
kita g makan kat mc'd ... kau tak suka makanan kat situ ...
cuma 1 je kau suka , iaitu mcflurry ... :')
hehe ... then kita g tengok wayang , cerita KARAK ,..
dalam Beg penuh ngan makanan .. nadira simpan mcflurry , me and yana plak , BURGER !
hehe .. :') Nadira , kau ingat x yg kau nk duduk sebelah jumi sbb kau takut ? hehe
kesian aku tengok kau sbb kau takut ... mcm bkan kau je yang ada kat sblah aku wktu tu .. :')
kat skolah kau BERANI sangat , babe ,, :')
yaa , i know , semua manusia ad kelemahan kan ? :')
wktu balik plak , kita hntar yana and jumi ... then tinggal kita dua je ,,
kita asik gelak je dlm kereta mak kau .. smpai mak kau kate ' kau diam pe'ah' haha.. :')
babe , swear .. i miss you and our sweet memories ..
Nadira Imani , aku tak tau mcm mne nk buat kau maafkan aku dri dalam hati kau ,,
and aku x nk apa2 pun dri kau ,.. cuma aku nk KAU KEMBALI MACAM YANG DULU DENGAN AKU !!! :'(
Nadira , aku tau kau akan anggap ini adalah pujuk rayu dri aku , tapi , sumpah , NI SEMUA DARI LUBUK HATI AKU , Nadira ...
DIRA IS OUR SHORT NAME !! :')
Nadira Imani Binti Ahmed Rahim Zakri , aku rindu kau ...
aku tau kau x kan terima aku jadi BFF aku lagi kan ?
 :'( aku x boleh halang .. sbb tu keputusan kau ...
aku sayang kau nadira ! ad seseorg yg maki kau dlm kelas kita , aku marah dieorg balik .. aku ckp , ' x baik ckp die mcm tu!'..
aku tau , diri kau yanng sebenar , Nadira ...
BTW , ILOVEYOU AND IMISSYOU , NADIRA IMANI :'(

love HADIRAH KHALID :')

Monday, 22 August 2011

OHH NO !! SUSAH !

SCIENCE SUSAH SANGAT !
MACAM MANE NI !
BOLEH KE DAPAT A ?
:'(
TAKUT NYE !!
MATHS , BI and BM , boleh lah senang .. tapi SCIENCE SUSAH YG AMAT !


MADE FUN ! ?
WHAT !
ERRRRR :|

Sunday, 21 August 2011

TODAY ! :'|

EXAM ?!
ermm ..
mathematics and bahasa melayu ...
boleh tahan lah susah ..
but sikit je ...
insyaallah i will get A's for that paper !
:')
kenapa my name Second last dlm kelas ?! errr ... x dapat duduk tepi tingkap !
BOSAN ! Tak ad pemandangan !
yeahh ! but still SEJUK !
.
.
Tadi waktu balik , DATING dngan Syafiq and Fazliyana depan pintu sekolah ,.
DATING = Jumpe je k :)
Tanya pasal exam tadi ..
die orang boleh jawab ..
insyaallah , kita SEMUA dapat A k ..
:)

LOVE :') hadirah khalid !

exam -.-

hey readers !
tomorrow , irah ada exam !
i mean 'ujian 2' . Wish me luck k !
subject B.Melayu and Mathematics !
wow ! maths ! INTEGERS !
SUSAH NYE !
==''
takut nye ... esok ad ujian .. ujian 2 before ujian akhir tahun !
i hope i get 8A's ..
:') wish me luck !

LOVE :') hadirah khalid !

KENANGAN PALING INDAH !


HAPPY SANGAT !
CUZ , Masa UPSR , I GOT 5A's !
THANKS TO ALL MY TEACHERS and FRIENDS !
Teacher Hainon , Cikgu Roshidah , Teacher Azian and all teachers yg mengajar hadirah !
tanpa teachers semua , hadirah x kan jadi mcm ni !
:')
ni lah gambar slip UPSR hadirah !
.
.

LOVE hadirah khalid :')

MISS THEM A LOT !


hey readers !
hari ni tetibe je rase rindu kat KELAS 6BIJAK (2010) !
MEREKA SANGAT2 TERHEBAD !
GUYS ! , SWEAR I MISS YOU AND I LOVE YOU !
I WILL NEVER FORGET ABOUT U ALL !
YOU ALL ARE MY FAMILY !
FAMILY FOREVER AND EVER !
SAYANG KAMU SEMUA !

Ni waktu MALAM SERIBU KENANGAN FOR YEAR 6 !
.
.

Ni WAKTU HARI USAHAWAN ! <3
.
.



Ni BESTIES IRAH ! <3
.
.

SAYANG KORANG SAMPAI MATI !
TAKE CARE KEYH !
I LOVE YOU ALWAYS !

LOVE hadirah khalid :')

ABOUT LOVE ! :)

Pasal LOVE <3
Hari ni , Irah dapat tau yg SOMEONE suka Irah !
heee ..
TERKEZUTTT Irah !
Well , Budak tu Form 3 ..
Skolah SMKBRP , Sama dengan Irah .
Kelas .. ermm .. 
hah... klas 3B ..
Die Pengawas PSS .. :)
hohoho ..
nk tau die tulis ap kat bog die ?
jap ekhh .. 
nk COPY and PASTE !

.
.
.
.
hmm..
ni dh kali ke brape ak update blog ni...
hmm...ak rsau sngt psal die...
ak tkot die mrah,sdeyh,atau ape pon...
ak btol2 rsau tntang die...ak nk sngt tgk blog die...tpy tk tawla knape tk leyh..mgkin die tk invite ak..
sekarang ni..ak cme leyh harapkan Facebook je...
hmm :(
.
.
skarang ak cme bleyh berharap yg die tkkn mrah ak...
n sudi jdy kwan ak slama-lmenye hmm Siti Hadirah binti Abdul Khalid.. plez...i really2 need u. :(
.
.
         ak harap die tk mrah ats ap yg ak telah lakukan kat die...
tpy ak tk leyh nk wat ape2 pon...
sbb ak ni cme manusia biase yg slalu melakukan ksilapan
ats tindakan ak tu...hmm
ak tknk die sdeyh...fikiran ak dh buntu skarang...
ak tk taw nk wat ape...
plez jgnla mcmni 'U'
.
.
.
.

LOL !
HEE.. :')





MY MUMIA ! I FOUND YOU ! ^.^ yeahhh !


BUCUKK !
Awk main SOROK2 ekh ?
Penat TITI cari tau !
x mau hilang2 lagi tau ...
klau nk sorok2 , jgan bawah KATIL .
BERHABUK TAU !
RINDU BUCUKK !

my FLUFFY !


 
handsome x (?)
ni RASUL RUSLI (!)
name samaran die ' ACO 'rindu die KETAT2 !
tadi call die ..
tnye khabar !
wow ! best sngat dengar suara aco !
hilang rase RINDU !
readers ., x mau salah sangka k .
KAMI BESTIES EVER !S
SAYANG ACO KETAT-KETAT !
 
Domo-kun Cute